predsjednica podravke

Županijski vrh SDP-a o imenovanju Martine Dalić: Po nama ona nema reference, Plenković joj ovako vraća dugove

Odlučili su se pritajiti. Nitko od njih se ne smije suprotstaviti Andreju Plenkoviću jer gube ono njima najvažnije – svoje fotelje i honorare. I dok tako čvrsto čuvaju svoje fotelje, gube ono najvažnije – svoj obraz! - poručio je županijski vrh SDP-a.

13:56h
0
Mladen Kešer // Foto: Marko Dedić

Ne stišava se bura oko imenovanje Martine Dalić predsjednicom Uprave Podravke. Službenim priopćenjem oglasio se i županijski SDP, odnosno njegov predsjednik Mladen Kešer, a priopćenje koje prenosimo u cijelosti nosi naslov Podravka – „kompanija sa srcem“ doživljava infarkt! Potpisuje ga i Tomislav Golubić, predsjednik GO SDP-a Koprivnica.


– HDZ bez imalo ustručavanja na čelo Podravke, kao i do sada, postavlja osobe koje nemaju veze s Podravkom, koje nemaju veze s Podravinom, koje nema veze s Koprivnicom.

Podravke i Podravci koji su izgradili Kompaniju svojim trudom, znanjem i odricanjem, koji i danas svojim predanim radom omogućuju Podravki status najjače prehrambene kompanije u Hrvatskoj, nisu po mjerilima HDZ-a dovoljno kompetentni da bi ju i vodili. HDZ ima svoja mjerila, svoja pravila! Svakom radišnom i poštenom Podravcu ta mjerila teško je zadovoljiti jer ipak najvažnije je biti osoba od povjerenja Andreja Plenkovića.

Upravo je Martina Dalić, u svojim prvim izjavama za medije naglasila svoje reference i zahvalila Andreju Plenkoviću na iskazanom povjerenju. Koprivničko križevački HDZ mora šutjeti, župan Darko Koren je nezadovoljan, ali njega ionako nitko ništa ne pita, koprivnički HDZ šuti, koalicijski partneri HDZ-a i župana Korena su nestali… oni svoj komentar ne daju.

Odlučili su se pritajiti. Nitko od njih se ne smije suprotstaviti Andreju Plenkoviću jer gube ono njima najvažnije – svoje fotelje i honorare. I dok tako čvrsto čuvaju svoje fotelje, gube ono najvažnije – svoj obraz!

SDP nema namjeru šutjeti! Po našim kriterijima Martina Dalić nema reference. Afere Agrokor i Borg nisu reference koje su potrebne za obnašanje funkcije predsjednika Uprave Podravke! Imenovanje Martine Dalić je vraćanje dugova Andreja Plenkovića i javnost toga mora biti svjesna.

I dok županijski i koprivnički HDZ na čelu sa Darkom Sobotom i Ratkom Ljubićem šute, dok Darko Koren i ostali koalicijski partneri HDZ-a moraju šutjeti – SDP neće šutjeti i ne može šutjeti! Upozoravali smo do sada, upozoravat ćemo i u budućnosti na sve radnje koje mogu naštetiti Podravki, a u tome planiramo biti glasni… jer javnost to zaslužuje! Uz dužno poštovanje! – poručio je predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer.

čitam...