građankama i građanima

Županova čestitka povodom Međunarodnog praznika rada: Nadam se da ćemo se zajednički nastaviti boriti za radnička prava i bolju budućnost

Županija se kroz svoju razvojnu strategiju posvetila upravo poticanju zapošljavanja te svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bi svakom čovjeku omogućili njegovo pravo na rad i pravo na dostojanstven život od samostalnog rada.

10:00h
0
Foto: Ivan Balija
Župan Darko Koren // Foto: Ivan Balija

Poštovane građanke i građani,


Obilježavanjem Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja, prisjećamo se povijesnih borbi za prava radnika, kao i svih žrtvi koje su doprinijele stvaranju humanijih i pravednijih radnih odnosa. Praznik rada simbol je borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti. Županija se kroz svoju razvojnu strategiju posvetila upravo poticanju zapošljavanja te svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bi svakom čovjeku omogućili njegovo pravo na rad i pravo na dostojanstven život od samostalnog rada.

Čestitamo Vam Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika u nadi da ćemo se zajednički nastaviti boriti za radnička prava, što je civilizacijska vrijednost, ali i zalog za bolju budućnost.

Župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik
Županijske skupštine Željko Pintar

čitam...