Sokolovac obilježio svoj dan i 120. obljetnicu školstva

0
Dan općine Sokolovac // Foto: sokolovac.hr
Dan općine Sokolovac // Foto: sokolovac.hr
- Oglas -

Povodom 120. godišnjice školstva u Sokolovcu otvorena je izložba te održana prezentacija školskog projekta Moja škola–temelj moje budućnosti

Općina Sokolovac i škola Sokolovac obilježile su svoj Dan pa je tim povodom upriličen svečani program koji je započeo polaganjem vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježju kod kapelice sv. Ilije iznad Peščenika i kraj zgrade Općine u Sokolovcu.

Povodom 120. godišnjice školstva u Sokolovcu otvorena je izložba te održana prezentacija školskog projekta Moja škola–temelj moje budućnosti, a uoči početka svečane sjednice Općinskog vijeća, otvorena je izložba likovnih radova članova udruge Sokolovačkog likovnog kruga.

Proslava je nastavljena svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Hrvatskom domu u Sokolovcu pri čemu je načelnik Općine Vlado Bakšaj iznio Izvještaj o radu za proteklu godinu te istaknuo planove i razvojne projekte za ovu godinu, a sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota. U svom obraćanju, zamjenik Sobota čestitao je svim prisutnima Dan Općine i škole Sokolovac te obavijestio sve prisutne kako će uskoro biti gotova dogradnja osnovne škole i sportske dvorane u Sokolovcu.

- Oglas -

Svečanost je nastavljena prigodnim programom i prezentacijom rada škole učenika Osnovne škole Sokolovac.

 

 

 

- Oglas -
 
 

NEMA KOMENTARA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Exit mobile version