Podravki 23 odličja za kvalitetu proizvoda u Bruxellesu

0
chefs
Foto: Podravka.hr
- Oglas -

Podravka je nadmašila prošlogodišnji rekordni uspjeh iz Bruxellesa i ove se godine okitila sa čak 23 odličja Superior Taste Award.

Od 27 prijavljenih proizvoda, čak su 23 Podravkina proizvoda nagrađena ovim odličjem. Uz sva dobivena priznanja, Podravku je stručni žiri nagradio posebnim priznanjem „Crystal Taste Award“ za Podravka čaj Limun limeta. Riječ je o nagradi dodijeljenoj za one proizvode koji su 3 godine za redom nagrađeni s najvišom ocjenom od 3 STA zvjezdice i to od strane 3 različita panela degustatora.

Pored toga, znakom Superior Taste Awarda ove godine okitili su se, između ostalih, i Podravka Ajvar, Podravka pasirana rajčica, Podravka juha od koprive sa sirom, Dolcela puding vanilija, Eva skuša fileti, Lino Lada milk, Delikates pileća jetrena pašteta s čvarcima, Delikates namaz od slanutka hummus, Podravka krem juha od špinata, Podravka krem juha od rajčice te Vegeta Grill BBQ marinade.

Prema ocjeni stručnog žirija Međunarodnog Taste & Quality Institute, priznanje Superior Taste Award, kao potvrda kvalitete Podravkinih proizvoda, uručeno je na ceremoniji dodjele nagrada održane 2. lipnja u Bruxellesu. 

- Oglas -

– Institucija Superior Taste Award nagradila je izvrsnost kvalitete okusa Podravkinog asortimana, ali i našu inventivnost i hrabrost u dizajnu okusa. Ove nagrade dodatno vidimo i kao poticaj za razvoj i kombiniranje novih okusa, odnosno sastojaka – istaknula je na ovogodišnjoj dodjeli priznanja u Bruxellesu Jasmina Ranilović, direktorica Podravkinog sektora Istraživanje i razvoj.

- Oglas -
 
 

NEMA KOMENTARA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Exit mobile version