12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Krijes u Ivancu idealan za krupni otpad?
K

Ne propustite

Obilježavanje Dana Općine Koprivnički Ivanec, nekolicina žitelja domišljato je iskoristila kako bi se riješila krupnog i zelenog otpada.

Naime, kako je u četvrtak, 23. lipnja u središtu mjesta održana svečanost s velikim krijesom, na koji su utrošena 2 kubična metra drva, dio stanovnika u svojim je dvorištima također priredio vlastite, male krijesove za prijatelje i rodbinu u posjeti.

Neki od njih otišli su pak toliko daleko da su na krijes, u trenutku dok se vatra razbuktala, a prizor postao atraktivan, bacili ni manje ni više nego – stari trosjed! Nakon toga uslijedilo je suho granje i tko zna što još.

Na pitanje smatraju li da je to u redu, susjedi su nam rekli kako im je svejedno, jer u mjesto ionako dolazi “spalionica” (Regionalni centar za gospodarenje otpadom i termoelektrana na drvnu sječku, op.a.).

Izvor: Glas Podravine, autor Goran Generalić

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×