IMATE ZANIMLJIVU PRIČU? ☎ 048-626846
24.1 C
Koprivnica
Subota, 21. svibnja, 2022.

Gastro

Prkačijada
slatka manifestacija

FOTO/VIDEO Virovska prkačijada službeno otvorena, stigli gosti iz cijelog svijeta, Đurašević: Radimo krasne prkače, ali moramo probati i druge da bismo se uvjerili da...

10:55h
Nakon što su jučer svoje kulinarsko umijeće pokazali oni najmanji, točnije vrtićarci i školarci, sedma po redu Virovska prkačijada jutros je i službeno otvorena. Pozdravne govore održali su virovski...
večera za pet u podravini

Jadranka renesansnom večerom i haljinama dočekala gošće koje nisu ostale oduševljene, pobjedu odnijela ‘Regica’ Lidija

21:37h
Jadranka je za svoje gošće pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Haramijini oblizeki, glavnog jela Renesansni kopun i deserta Kraljevska torta. Odjevene kao renesansne dame, gošće su...
Prkačijada
centar slastica i malih kolača

FOTO/VIDEO Virovsku prkačijadu slatkim delicijama otvorili mališani, program seli u šator uz razne kuharske radionice

15:21h
Virje je od danas pravi centar slastica i kulinarstva pošto je i službeno započela sedma po redu Virovska prkačijada, koje će trajati do sutra. Po običaju, organizatori su se...
Smutek otvorio vrata studentima iz Zagreba
domaći kutek

FOTO Gastro užitak u Smuteku za nove generacije

14:34h
Smutek - domaći kutek, posjetili su danas studenti visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays iz Zagreba. Predstavljen je kao primjer dobre prakse u okviru predmeta destinacijski menadžment, na...
VEČERA ZA 5 NA SELU

Domaćica Željka iz grada Picoka na meniju je očekivano poslužila piletinu

09:06h
U sredini tjedna u 'Večeri za 5 na selu' iz Podravine ostale je kandidatkinje u Đurđevcu ugostila profesionalna kuharica Željka, a u gradu Picoka na meniju je očekivano bila...
VEČERA ZA 5 NA SELU

Lidija kao Regica oduševila večerom, fantastično je spojila podravsku tradiciju i današnje kulinarske trendove

08:59h
U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ženska ekipa iz Podravine okupila se kod Regice, odnosno Lidije koja je osvojila visoke ocjene i prešla u vodstvo! Kao...
Međunarodni dan celijakije

Svojim proizvodima i informacijama o njihovom sastavu Podravka osigurava sigurnu bezglutensku prehranu

14:04h
Na Međunarodni dan celijakije, Podravka podsjeća na raznovrsnost svog asortimana i mogućnosti koje njeni proizvodi pružaju različitim vrstama ishrane. Tako svojim proizvodima koji su certificirani u skladu s bezglutenskom prehranom brine...
restoran hostel borik
park šuma

FOTO Đurđevac proširuje turističku ponudu, u Hostelu Borik se otvara novi restoran

11:56h
Od subote, 14. svibnja svoja vrata otvara novi restoran smješten u prekrasnom prostoru novoizgrađenog hostela u Park šumi Borik u Đurđevcu. Restoran će raditi vikendom, a zasigurno će privući brojne...
Prvomajski grah
PRVOMAJSKA POSLASTICA

FOTO/VIDEO Podravka pripremila 3500 porcija graha, Koprivničanci navalili po svoj nedjeljni ručak

13:29h
Za ovogodišnji Praznik rada Podravka je za građane i građanke pripremila 2500 litara iliti 3500 porcija podravskog graha. Kao što smo već pisali, u njega je utrošeno 260 kilograma...
Kuhar Zlatko Sedlanić, Podravka, tajne graha, grah
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA

FOTO Kuhar Zlatko Sedlanić otkrio nam je recept za pripremu podravskog prvomajskog graha, evo koji je tajni sastojak ukusnog variva u kojem će sutra...

15:00h
Glavno obilježje Međunarodnog praznika rada koji se slavi svake godine 1. svibnja, svakako je ukusni grah, koji je prava poslastica. Verzija i recepata je mnogo, svatko tvrdi da je...
pripremite druga jela

Evo kako iskoristiti šunku, jaja i meso koji su ostali na obilnoj uskršnjoj trpezi

09:33h
Kuhanim jajima uklonite ljusku, nasjeckajte ih na komadiće i napravite salatu zajedno s šparogama, rajčicom, kukuruzom, komadićima pečenog mesa i tjesteninom. Od ostataka šunke možete napraviti slane palačinke – ispecite...
uskrs
detoksikacija

Pojeli ste puno hrane za Uskrs? Evo recepta kako ćete vratiti energiju

09:27h
Kako biste očistili tijelo od svega što ste pojeli, najbolje bi bilo nekoliko dana jesti voće i povrće, žitarice i suho voće te orašaste plodove. Unesite veće količine zelenog...
Vagjunec kolaz
kreativno i zanimljivo

FOTO Mirjana od voća i povrća izrađuje ježiće, medvjediće i pingvine, a uz njezine dekoracije hrana izgleda slasnije: Sve je jestivo osim čačkalica

15:29h
Zelena salata i njezini bogati listovi, crvena, žuta i zelena paprika, svježe skuhani kukuruz, lišće peršina, komorač, masline, mrkva, krastavci i cherry rajčice, jabuka, limun, naranča... Osim što su...
Foto: Ivan Balija
VRIJEDNO PRIZNANJE

Restoran Fakin dobio prestižnu oznaku, 14 bodova i dvije kuharske kapice Gault & Millau

12:50h
Nedavno otvoren restoran Fakin u Legradu dobio je prestižnu oznaku Gault & Millau te je tako uvršten u rang vrhunskih restorana ne samo s područja Republike Hrvatske već i...
Grošek gin
čestitamo i živjeli

Imamo dobitnice Grošekovog gliter gina i podravskog pelinkovca!

15:24h
OPG Grošek u Glogovcu već punih deset godina proizvodi razne vrste pića, koja su zbog svoje posebnosti, kvalitete i domaće izrade postala podravski brend. Supružnici Andreja i Ivan ‘izumili’ su...