Gastro
slatka manifestacija
FOTO/VIDEO Virovska prkačijada službeno otvorena, stigli gosti iz cijelog svijeta, Đurašević: Radimo krasne prkače, ali moramo probati i druge da bismo se uvjerili da...
Nakon što su jučer svoje kulinarsko umijeće pokazali oni najmanji, točnije vrtićarci i školarci, sedma po redu Virovska prkačijada jutros je i službeno otvorena. Pozdravne govore održali su virovski...
večera za pet u podravini
Jadranka renesansnom večerom i haljinama dočekala gošće koje nisu ostale oduševljene, pobjedu odnijela ‘Regica’ Lidija
Jadranka je za svoje gošće pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Haramijini oblizeki, glavnog jela Renesansni kopun i deserta Kraljevska torta. Odjevene kao renesansne dame, gošće su...
centar slastica i malih kolača
FOTO/VIDEO Virovsku prkačijadu slatkim delicijama otvorili mališani, program seli u šator uz razne kuharske radionice
Virje je od danas pravi centar slastica i kulinarstva pošto je i službeno započela sedma po redu Virovska prkačijada, koje će trajati do sutra. Po običaju, organizatori su se...
domaći kutek
FOTO Gastro užitak u Smuteku za nove generacije
Smutek - domaći kutek, posjetili su danas studenti visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays iz Zagreba. Predstavljen je kao primjer dobre prakse u okviru predmeta destinacijski menadžment, na...
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Željka iz grada Picoka na meniju je očekivano poslužila piletinu
U sredini tjedna u 'Večeri za 5 na selu' iz Podravine ostale je kandidatkinje u Đurđevcu ugostila profesionalna kuharica Željka, a u gradu Picoka na meniju je očekivano bila...
VEČERA ZA 5 NA SELU
Lidija kao Regica oduševila večerom, fantastično je spojila podravsku tradiciju i današnje kulinarske trendove
U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ženska ekipa iz Podravine okupila se kod Regice, odnosno Lidije koja je osvojila visoke ocjene i prešla u vodstvo!
Kao...
Međunarodni dan celijakije
Svojim proizvodima i informacijama o njihovom sastavu Podravka osigurava sigurnu bezglutensku prehranu
Na Međunarodni dan celijakije, Podravka podsjeća na raznovrsnost svog asortimana i
mogućnosti koje njeni proizvodi pružaju različitim vrstama ishrane. Tako svojim
proizvodima koji su certificirani u skladu s bezglutenskom prehranom brine...
park šuma
FOTO Đurđevac proširuje turističku ponudu, u Hostelu Borik se otvara novi restoran
Od subote, 14. svibnja svoja vrata otvara novi restoran smješten u prekrasnom prostoru novoizgrađenog hostela u Park šumi Borik u Đurđevcu.
Restoran će raditi vikendom, a zasigurno će privući brojne...
PRVOMAJSKA POSLASTICA
FOTO/VIDEO Podravka pripremila 3500 porcija graha, Koprivničanci navalili po svoj nedjeljni ručak
Za ovogodišnji Praznik rada Podravka je za građane i građanke pripremila 2500 litara iliti 3500 porcija podravskog graha. Kao što smo već pisali, u njega je utrošeno 260 kilograma...
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA
FOTO Kuhar Zlatko Sedlanić otkrio nam je recept za pripremu podravskog prvomajskog graha, evo koji je tajni sastojak ukusnog variva u kojem će sutra...
Glavno obilježje Međunarodnog praznika rada koji se slavi svake godine 1. svibnja, svakako je ukusni grah, koji je prava poslastica. Verzija i recepata je mnogo, svatko tvrdi da je...
pripremite druga jela
Evo kako iskoristiti šunku, jaja i meso koji su ostali na obilnoj uskršnjoj trpezi
Kuhanim jajima uklonite ljusku, nasjeckajte ih na komadiće i napravite salatu zajedno s šparogama, rajčicom, kukuruzom, komadićima pečenog mesa i tjesteninom.
Od ostataka šunke možete napraviti slane palačinke – ispecite...
detoksikacija
Pojeli ste puno hrane za Uskrs? Evo recepta kako ćete vratiti energiju
Kako biste očistili tijelo od svega što ste pojeli, najbolje bi bilo nekoliko dana jesti voće i povrće, žitarice i suho voće te orašaste plodove. Unesite veće količine zelenog...
kreativno i zanimljivo
FOTO Mirjana od voća i povrća izrađuje ježiće, medvjediće i pingvine, a uz njezine dekoracije hrana izgleda slasnije: Sve je jestivo osim čačkalica
Zelena salata i njezini bogati listovi, crvena, žuta i zelena paprika, svježe skuhani kukuruz, lišće peršina, komorač, masline, mrkva, krastavci i cherry rajčice, jabuka, limun, naranča... Osim što su...
VRIJEDNO PRIZNANJE
Restoran Fakin dobio prestižnu oznaku, 14 bodova i dvije kuharske kapice Gault & Millau
Nedavno otvoren restoran Fakin u Legradu dobio je prestižnu oznaku Gault & Millau te je tako uvršten u rang vrhunskih restorana ne samo s područja Republike Hrvatske već i...
čestitamo i živjeli
Imamo dobitnice Grošekovog gliter gina i podravskog pelinkovca!
OPG Grošek u Glogovcu već punih deset godina proizvodi razne vrste pića, koja su zbog svoje posebnosti, kvalitete i domaće izrade postala podravski brend.
Supružnici Andreja i Ivan ‘izumili’ su...