13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uvjerljivi veterani

Romantičari s lakoćom riješili Veneru
R

Ne propustite

U pobjedi od 6:3 najprecizniji, u četiri navrata, bio je Fusić, a jednom su put do mreže pronašli i Budaj, odnosno Gaži.

Veteranski nogometaši koprivničkog Romantičara protekle su subote gostovali u Svetome Jurju na Bregu gdje ih je dočekao jedan od brojnih prijateljskih klubova, NK Venera.

Koprivničanci su vrlo efikasno riješili susret te slavili s konačnih 6:3 (3:1). U strijelce se čak četiri puta upisao Fusić, a jednom su pogađali i Budaj, odnosno Gaži.

Za momčad Romantičara nastupili su Ciganek, Golenja, Budaj, Horvat, Fusić, Ban, Šepec, Zrinski, Gaži, B. Pintarić, Z. Pintarić, Cikač, Premec, Markač i Begić.

Koprivnički veteranski nogometni klub 26. će lipnja, povodom Dana državnosti, organizirati i već 18. po redu međunarodni turnir na kojem će, osim domaćina, nastupiti UHDDR te veterani Posušja i Koprivnice. Turnir je na rasporedu od 16 sati, a svi dvoboji odigrat će se na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×