15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

BPS 300 – Plesnjak
B

Ne propustite

Već svima dobro poznat koprivnički band ‘BPS 300’ vraća nas u 50-te, 60-te i 70-te, točnije u vrijeme kad su mladi ‘svijali bok’ na plesnjacima u ‘starom Jenkaču’.

Ova večer je upravo za njih, da se ponovo nađu stari prijatelji, da se pusti korak i ponovo zapleše, porazgovara i dobro zabavi. No naš plesnjak namijenili smo i za ‘neke nove klince’ da i oni vide kako su se nekad dobro zabavljali njihovi roditelji i da barem jednu večer uživaju u drugačijem izlasku. Ako smo vas barem malo zainteresirali za ovo zabavno večer, da uživate u plesu i dobrom društvu, pridružite nam se u petak, 15.07. od 21.00 h u atriju Doma mladih Koprivnica.

‘BPS 300’ zabavljat će nas u sastavu Davor Švarc, Duško Bodinovac, Ivica Bukovčan, Zlatko Samoščanec, Ivan Ferenčak, te vokali Augustina Posavec, Anita Šepec, i Ivica Martinčević. Ulaz je besplatan, a u slučaju kiše program će se održati u dvorani Doma mladih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×