18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Priveden 50-godišnji vozač kamiona koji je u Sokolovcu ugasio dva života
P

Ne propustite

Nakon dovršene kriminalističke istrage, policija je utvrdila da je 50-godišnji vozač kamiona, osječkih registraskih oznaka,  krivac za tešku prometnu nesreću u Sokolovcu, u kojoj su u ponedjeljak na licu mjesta poginuli Miroslav Štefotić  i njegov sin Tomislav.

Kao što su pokazivale fotografije s mjesta događaja, 50-godišnji šofer je na cesti gdje je to zabranjeno, prešao u suprotnu traku te izravno udario u kombi u kojem su se nalazile nastradale osobe.

Neoprezni 50-godišnjak, koji je u stravičnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede, jučer je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu županijskog suda Varaždin, stalna služba u Koprivnici, koji mu je nakon saslušanja odredio 48-satno zadržavanje u zatvoru Bjelovar.

Iz kojih razloga je vozač kamiona skrenuo u suprotnu traku, ni nakon upita kod policije,  nismo uspjeli saznati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×