33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pripremne utakmice: Poraz Koprivnice u Bjelovaru, Molvarci bolji od Drave
P

Ne propustite

U prvoj pripremnoj utakmici kadeti Slaven Belupa pobijedili su županijskog prvoligaša Mladost iz Malog Otoka 4:3. Golove za Slavenove kadete postigli su Peiković, Pašalija, Miklečić i Begović. Slijedeću pripremnu utakmicu kadeti Slavena odigrat će u četvrtak na gostovanju kod vršnjaka Zagreba.

Juniori Slaven Belupa će u utorak s početkom u 18 sati odigrati pripremnu susret u Ludbregu protiv trećeligaša Podravine.

Nogometaši Koprivnice su nakon remija s juniorima Slavena Belupa poraženi s 3:0 u prijateljskoj utakmici što su je odigrali na gostovanju kod Bjelovara. Koprivnički trećeligaš ponovo će na travnjak u utorak kada će u prijateljskoj utakmici snage odmjeriti u Molvama protiv Mladosti.

U prvoj pripremnoj utakmici nogometaši Podravca iz Virja poraženi su od mađarskog Nagytada 3:2, a pogotke su za Podravac postigli Rukelj i Matočec. Već u srijedu s početkom u 18 sati nogometaši Podravca u pripremnoj utakmici ugostit će trećeligaša Slatinu.

Nogometaši Mladosti iz Molvi u prijateljskoj utakmici pobijedili su Dravu iz Novigrada Podravskog 5:3. Za pobjedu Molvaraca tri puta zabio je Gadanec, a dva puta Žufika. Podsjetimo da su se Molvarci pojačali s dva igrača iz Osvita – Matošićem i Gadancom, a očekuje se dolazak još nekoliko kvalitetnih igrača. Trener Mladosti Vjeran Blašković vjeruje da će se njegova momčad u novom prvenstvu Prve ŽNL boriti za sam vrh tablice.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×