19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ferenčina: Split je favorit, dobar je i bod
F

Ne propustite

Split i Slaven Belupo u nedjelju igraju jedan od derbija 2. kola MaxTV Prve lige. Utakmica se igra na Parku mladeži u Splitu s početkom u 19 sati uz prijenos na Arenasportu, a sudit će Ivan Bebek iz Rijeke.

Farmaceutima bi na ovom teškom i zahtjevnom gostovanju bio dobar i bod, dok domaćin nakon početnog poraza u Vinkovcima mora ići na pobjedu.

– Split je favorit na domaćem terenu, a mi želimo ostvariti pozitivan rezultat. U gostima je uvijek dobro kad izbjegneš poraz, a ako nam se ukaže prilika, pokušat ćemo napraviti i nešto više. Split ima dobru momčad, pokazali su to i u četvrtak protiv Fulhama, kad su bili bliži pobjedi – rekao je Roy Ferenčina trener Slavena Belupa.

Najavio je kako će protiv Splita krenuti isti sastav koji je prošlog petka ostvario pobjedu protiv Zagreba u 1. kolu. Prošle sezone u obje utakmice slavili su Splićani, kod kuće 3:0 i u Koprivnici 2:1.

Nakon gostovanja u Splitu, Farmaceute čekaju još dvije teške utakmice. Sljedeće subote (21 sat) dočekat će Dinamo, a onda putuju u goste Cibaliji.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Pilipović – Brezovec, Milardović – Mujanović, Vojnović, Benko –
Bušić. TRENER: Roy Ferenčina.

PRIČUVE: Pelin, Grgić, Mamić, Čanađija, Gregurina, Poljak, Havojić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×