20.7 C
Koprivnica
Utorak, 14. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Danas od 21 sat na Gradskom stadionu Slaven Belupo – Dinamo
D

Ne propustite

Dinamo u zanosu osvajanja Europe, za što navija cijela Hrvatska, Slaven Belupo u zadovoljstvu osvajanja četiri boda iz dvije utakmice MAXtv 1. HNL, sastaju se večeras, u subotu, u 21 na Gradskom stadionu u utakmici 2. kola. Dinamo je ne samo najjača momčad u Hrvatskoj, već i na širim prostorima, što dokazuje svojim nastupima i u europskim natjecanjima i u domaćem prvenstvu – ima svih šest bodova iz prva dva kola.

Povoljni rezultat očekuju i jedni i drugi. Kako doći do njega?

– Slaven Belupo spada u vrh hrvatskog nogometa – kaže uoči utakmica Krunoslav Jurčić – Nema tu tajni, znam što mogu, kako će igrati. Njihov trener Roy Ferenčina moj je veliki prijatelj, poznajem njegove nogometne svjetonazore. Pogledao sam i DVD-e, pripremam se za Koprivnicu jako studiozno. Želio bih da igra moja udarna momčad, neka iznese najveći dio tereta, a sigurno ću mijenjati, ne znam još koga i kako.

Krunoslav Jurčić, podsjetimo, bio je uspješni trener Slavena Belupa, s njim se ulazilo i u Europu.

Roy Ferenčina nije u četvrtak bio na presici Slavena Belupa. Oglasio se nakon toga:

– Do povoljnog rezultata možemo doći, ako će svi igrači na terenu dati maksimum, uz agresivnost i disciplinu u igri. Cijeli protekli tjedan podredili smo pripremi za tu utakmicu s Dinamom. Igrači moraju biti svjesni da igraju s najboljima u nas, pa da iskažu što mogu i znaju. Loše bi bilo da se opterećuju razmišljanjim o tome što nam naši dobri rezultati i osvojeni bodovi na startu prvenstva daju za pravo na određeni mir i koncentraciju. Najvažnije je odigrati kvalitetno i pokušati pobijediti, pri čemu očekujemo pomoć naših navijača – rekao je Ferenčina.

 

VJEROJATNI POČETNI SASTAVI

UTAKMICA 3. KOLA MAXtv 1. HRVATSKE NOGOMETNE LIGE

SLAVEN BELUPO – DINAMO

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Gledatelja: – . Sudac: Lukša Klaić (Konavle). Pomoćnici: Željko Grgec (Bistra) i Siniša Premužaj (Varaždin); četvrti sudac Marko Matoc (Zaprešić). Delegat: Miljenko Modrić (Rijeka). Kontrolor: Miro Marjanović (Osijek.

SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić, Kokalović, Grgić, Maras – Milardović, Vojnović, Brezovec – Mujanović, Benko – Bušić. TRENER: Roy Ferenčina.

KLUPA: Pelin, Mamić Čanađija, Poljak, Havojić, Gregurina, Jambrušić.

NEDOSTAJE: Pilipović (crveni karton).

DINAMO: Kelava – Vrsaljko, Tonel, Vida Cufre – Badelj, Leko, Ibanez – Sammir – Beqiraj, Rukavina. TRENER: Krunoslav Jurčić.

KLUPA: Lončarić, Tomečak, Calello, Krstanović, Kovačić, Šitum, Sylvestr.

NEDOSTAJU: Morales, Chago, Bišćan, Barbarić, Atta, Alispahić (ozlijeđeni), Ademi i Kramarić u U-20 reprezentaciji.

 

DOSADAŠNJI SUSRETI

SLAVEN BELUPO – DINAMO

KOPRIVNICA: 4 POBJEDE, 5 NERIJEŠENIH, 8 PORAZA, 17:25

ZAGREB: 1 POBJEDA, 1 NERIJEŠENA, 15 PORAZA 10:51

UKUPNO: 5 POBJEDA, 6 NERIJEŠENIH, 23 PORAZA, 27:76

 

FAN ZONA NA RUKOMETNOM IGRALIŠTU – TAMO NEMA PARKIRANJA

Dva sata prije i nakon utakmice bit će organizirani događaji, Fan zona, na rukometnom igralištu na Gradskom stadionu. To znači da tamo neće biti službeno parkiralište. Parkirat će se ispred stadiona. Organizacija je Digitela i Sportske dimenzije. Na igralištu će biti T-Com šator, predstavljanje automobila Ford, igraonice za djecu i odrasle, ugostiteljski objekti, fan shop Slavena Belupa i drugo, a u poluvremenu utakmice opet će biti organizirana nagradna igra za gledatelje s kupljenim ulaznicama. Gledatelji će na utakmici dobiti i prigodno promotivno tiskano izdanje Slavena Belupa sa sadržajima iz život kluba: 12 stranica brošure u koloru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrag je u detalju

[KOMENTAR] Koprivnica zaslužuje ulice Mire Bano, Anke Butorac, Lepe Radić, tko god misli drukčije nije normalan

Za one kojima je ovo previše, preporučujem neka odmah preskoče na treći odlomak. Da. Koprivnica itekako zaslužuje da se barem...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×