18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policajci poremetili planove zagrebačkih provalnika
P

Ne propustite

Blizu benzinske crpke u Svetom Ivanu Žabnu djelatnici koprivničke Interventne jedinice policije zatekli su trojac s područja Zagreba s provalničkim alatom u automobilu. Nakon kriminalističke obrade iz naše Policijske uprave su izvijestili da će protiv dvojice od njih, u dobi od 42 i 39 godina, podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Križevcima. Naime, sumnja se da su se dogovorili kako će počiniti kazneno djelo odnosno da su planirali opljačkati benzinsku u Žabnu.

Provalio, uzeo ključeve i auto pa ga uhvatili

KOPRIVNICA – Domišljati provalnik koji je iz zgrade Hrvatskih šuma u Koprivnici prvo uzeo ključeve vozila, a zatim i ukrao automobil, prilično brzo je dolijao policiji. U zgradu tvrtke u Ulici Ivana Meštrovića provalio je tijekom noći te iz jednog od ureda uzeo torbicu u kojoj su bili rezervni ključevi Opel Astre, a potom je i s parkirališta uzeo vozilo. Policajci su ga uhvatili pijanog za volanom ukradenog auta već idućeg jutra, u Koprivnici. Protiv 35-godišnjeg počinitelja provale i krađe, policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×