19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pojedinačno prvenstvo Hrvatske

Gregurec i Rušak trčali sa starijima i ostavili odličan dojam
G

Ne propustite

U utrci na 400 metara Gregurcu su za 15. mjesto trebale 54,82 sekunde, dok je Rušak s vremenom od 58,57 sekundi završio kao 22.

Marko Gregurec i Albert Rušak, članovi koprivničkog atletskog kluba, nastupili su protekloga vikenda na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore u Zagrebu.

Obojicu su istračala utrke na 400 i 800 metara, a tek za nekoliko sekundi bolje je rezultate ostvario Gregurec. U utrci na 400 metara Gregurcu su za 15. mjesto trebale 54,82 sekunde, dok je Rušak s vremenom od 58,57 sekundi završio kao 22.

Na dva puta duljoj dionici Gregurec je u vremenu od 2 minute i 6,46 sekundi zauzeo 17. mjesto, dok je Rušak bio sporiji točno deset sekundi.

Važno je napomenuti kako su Koprivničanci inače kadeti, a na ovom natjecanju nastupili su u konkurenciji starijih i do četiri godine, postavivši i nove osobne rekorde.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×