21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pokušaj ubojstva u Novigradu – „Revolveraš“ Trnski uhićen, 26-godišnji Šlabek van životne opasnosti
P

Ne propustite

Sinoćnja pucnjava u mjesnom kafiću „Shpitza“ i ranjavanje 26-godišnjeg mladića šokiralo je širu koprivničku javnost. Ono što su ljudi donedavno mogli vidjeti samo na filmovima putem malih ekrana, postalo je stvarnost i to je činjenica koje svi moramo biti svjesni.

Naime, stanovnici Novigrada  Podravskog, koji su se u subotu, oko 19.30. sati, našli u kafiću „Shpitza“ svjedočili su događaju koji sigurno neće nikada zaboraviti. Verbalna prepirka između dva poznanika kulminirala je pucnjavom u kojoj je nastradao 26-godišnji Mario Šlabek. Zadobio je prostrijelnu ranu u predjelu trbuha te je hitno prebačen u koprivničku Opću bolnicu gdje je i operiran. Prema posljednjim informacijama, Mario je izvan životne opasnosti i nalazi se na Odjelu intenzivne njege.

Na njega je iz ilegalnog oružja (pištolja kalibra 7,62 mm) pucao 37-godišnji Mladen Trnski, koji je u tome trenutku bio i pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg. Kao što smo već naveli, pucnjavi je prethodila verbalna svađa, a njihovi poznanici tvrde da je razlog (neveliki) novčani dug. Prema riječima očevidaca, Mario i Mladen posvadili su se još dan ranije, kada je „revolveraš“ Mladen i zaprijetio 26-godišnjaku da ga sutra očekuje kazna. Kao što je i najavio, Trnski je Šlabeka sutradan dočekao u kafiću te ga jednim hicem ustrijelio u predjelu trbuha. Potom je sjeo na bicikl i uputio se kući. Tamo ga je pronašla i policija.

 

Tijekom kriminalističke istrage, policija je u kući pronašla pištolj kojim je Trnski počinio ovo nedjelo te je naknadno ustanovljeno da ga je osumnjičenik držao ilegalno.

Uz osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo ubojstva, Trnski je danas, oko 16 sati, doveden pred istražnog suca. Također, protiv njega je podnijet i optužni prijedlog radi ilegalnog posjedovanja vatrenog oružja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×