15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završila ovogodišnja Glazbena kutija
Z

Ne propustite

U petak 26.8.2011. u prepunom Atriju Doma mladih završnim koncertom mentora i polaznika završila je ovogodišnja GLAZBNENA KUTIJA – ljetni seminar za mlade glazbenike u organizaciji Glazbene mladeži Koprivnica.

Ljetni seminar polazilo je 40 polaznika raspoređenih po instrumentima:

Saksofon – mentor Vojkan Jocić,mag.
Bas gitara – mentor Robin Knežević
Bubanj – mentor Robert  Jambrušić
Klavir – mentor Marin Hraščanec
Vokalna tehnika – mentor Ana Lice, prof.
Gitara – mentor Tomislav Šitum

Završni koncert Glazbene kutije napunio je Atrij Doma mladihSeminar je obuhvaćao individualnu nastavu i skupno muziciranje, a zastupljeni su bili svi glazbeni žanrovi koje su polaznici uvježbavali i usavršavali sa svojim mentorima.

Nakon Završnog koncerta održan je još jedan koncert polaznika i mentora u Klubu Nautilus u subotu 27.8., a Glazbenu kutiju zatvorio je koncert D Strings tria u nedjelju 28.8 u Atriju Doma mladih.

Glazbena kutijaŽelja organizatora je da Glazbena kutija bude seminar koji će i dalje krajem kolovoza okupljati mlade koprivničke glazbenike i dati im mogućnost da stečeno znanje iz Kutije primjenjuju  u muziciranju  sa svojim bandovima ili individualno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

DAN OPĆINE Brojni uzvanici u Rasinji, načelnik Kolman: Iza nas je najizazovnija godina, ravnomjerno razvijamo cijelu općinu

Mještani Općine Rasinja danas slave Dan općine, a u tom povodu u 11 sati održana je i koncelebrirana sveta...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×