19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nogometaši Koprivnice nastavljaju s pobjedama
N

Ne propustite

U trećem kolu Treće hrvatske nogometne lige sjever u županijskom derbiju u Virju momčad Podravca je poražena od Koprivnice 0-1, dok su nogometaši Križevaca na gostovanju kod Čakovca izgubili sa 6:3.

Bio je ovo prvi poraz Podravca u novom prvenstvu, treća pobjeda Koprivnice, a Križevčani ni ovaj put nisu uspjeli ubilježiti prve ovosezonske bodove.

– Utakmica između Podravca i Koprivnice bila je vrlo kvalitetna, te je opravdala epitet derbija. Pokazalo se da su obje momčadi kvalitetne, talentirane, mlade i ambiciozne, rekao je trener momčadi Koprivnice Zvonimir Kelek.

Za nova tri boda njegove momčadi pogodak je postigao Stubić.

U slijedećem kolu nogometaši Koprivnice ugostit će Bjelovar, Podravac iz Virja ima teško gostovanje kod Podravine u Ludbregu, dok Križevci dočekuju Papuk iz Orahovice.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×