15.7 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Karatist Podravke Lovko Tanacković osvojio broncu na Prvenstvu Hrvatske
K

Ne propustite

110919-tanackovic-mLovro Tanacković, mladi karatist Podravke, ostvario je odličan uspjeh na Prvenstvu Hrvatske za kadete i mlađe seniore, koje je proteklog vikenda održano u Sportskoj dvorani 3. maja u Rijeci.

Tanacković je u kategoriji +70 kg osvojio treće mjesto, a jedini poraz doživio je od kasnijeg osvajača državnog naslova.

U Rijeci je za Podravku nastupio i Denis Vedriš u kategoriji -70 kg, koji je u prvoj borbi minimalno poražen od kasnijeg prvaka. Kroz repasaž je dobio dvije borbe, ali je poražen u borbi za treće mjesto.

Podravkin Trener Mladen Marković zadovoljan je nastupom svojih karatista u Rijeci, a pogotovo ga je obradovalo Tanackovićevo odličje.

– Mi smo tek pred dva tjedna ušli u dvoranu, prije toga smo malo radili na otvorenom. Dakle, tek smo počeli s treninzima, dok svi veliki klubovi rade cijelo ljeto bez prestanka – naglasio je Marković.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Što je sa strujom?

STRAVA Zatočeni kupci u Lidlu u Koprivnici, nestalo struje – nitko ne može van!

Nije nikakav film strave Stephena Kinga nego današnja koprivnička realnost. Naime, čitatelj nam je poslao fotke iz koprivničkog Lidla...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×