19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Veliko priznanje

Gimnazija Fran Galović nalazi se među deset najpoželjnijih škola u Hrvatskoj
G

Ne propustite

Gimnazija Fran Galović je na visokom trećem mjestu.

Gimnazija Fran Galović Koprivnica, odnosno njen odjel za sportaše, nalazi se među deset najpoželjnijih srednjih škola u Hrvatskoj prema kriterijima i odabiru osmaša, piše Teen 385.

Ovi su podaci prikupljeni na stranici upisi.hr, a koprivnički se odjel za sportaše Gimnazije Fran Galović našao na visokom trećem mjestu, uz bok nekim prilično uglednim zagrebačkim gimnazijama i srednjim školama. Na listi su se našle i gimnazije iz Splita, Osijeka, Slavonskog Broda, Pule te Dubrovnika.

Prosječan broj bodova za upis u sportski odjel Gimnazije Fran Galović je 119, za upis u našu prirodoslovno-matematičku gimnaziju u prosjeku treba 77,52 boda, dok za upis u opću gimnaziju treba 73,26 bodova, a ravnatelj Gimnazije Fran Galović, Vjekoslav Robotić, vrlo je ponosan na ovaj izniman rezultat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×