12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinje županijska smotra obrtništva i gospodarstva
P

Ne propustite

Nakon svih sajmova koji u našem kraju imaju predznak županijskih, iduća tri dana vrijeme je za središnju sajamsku smotru gospodarstva i obrtništva Podravine i Prigorja, no zbog izlagača koji u Križevce stižu iz gotovo svih krajeva države i nekolicine stranih, sajam je već nekoliko godina regionalni i međunarodni.

Takav ugled organizatori su se potrudili održati na 14. izdanju sajma i brojem izlagača i sajamskim sadržajima. Unatoč vremenu krize na 3600 kvadrata u tri sajamska paviljona te na okolnom otvorenom prostoru unutar bivše vojarne u Križevcima, svoje robe i usluge predstavit će 232 izlagača. Za glavnu temu sajamske smotre odabran je ulazak Hrvatske u Europsku uniju i perspektive na tom tržištu, pa će se o tome raspravljati i na više okruglih stolova.

Posjetitelje bi osim izložbenih prostora, promotivnih prodaja i raznih degustacija trebali privući modna i revija frizura, natjecanje privatnih vlasnika šuma u šumarskim disciplinama, izložba malih životinja, Martinjska spelancija krštenja mošta, a ništa manje ni nagradna igra u kojoj je glavni dobitak ponovno automobil. Uz brojne predstavnike lokalnih uprava, goste i gospodarstvenike, 14. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije će u 11 sati otvoriti predsjednica Vlade Jadranka Kosor.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×