Na ekranima postavljenima iznad linije, zaposlenici mogu vidjeti projekcije ponude za taj dan, a uz prostor, osvježena je i ponuda jela.
Ovih su se dana na Facebooku zaposlenici Podravke pohvalili fotografijama novouređene kantine u njenom starom prostoru sedmerokatnice, gdje su jučer prvi puta mogli ručati.
Iz temelja ju je preuredio projektant Zdravko Sarapa, čiji potpis stoji i na projektima Podravskog sunca, koprivničke Palače pravde, mrtvačnice i Cerina.
Restoran je uređen u bojama Podravke, a zidove krase uokvirene crno-bijele fotografije i članci iz njene povijesti.
Uz te elemente tradicije, izgled kantine i kuhinje vrlo je suvremen, ako ne i futuristički.
Na ekranima postavljenima iznad linije, zaposlenici mogu vidjeti projekcije ponude za taj dan, a uz prostor, osvježena je i ponuda jela.
Kako doznajemo od zadovoljnih zaposlenika, na jelovniku su zadržana i neka stara jela, a uz standarni meni, uz nadoplatu može se naručiti i nešto dodatno. Primjerice, ako se nadoplati pet kuna umjesto standardne tjestenine, može se pojesti pastrva s krumpirom.
Restoran ima oko 350 mjesta, a odvojena prostorija unutar njega u vidu salona ima 18 mjesta, dok su tu i visoke stolice u baru restorana.
Iz Podravke najavljuju da će uskoro biti upriličeno i svečano otvorenje.