26.8 C
Koprivnica
Srijeda, 5. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treća HNL Istok

Koprivnica do velikog boda u Pleternici
K

Ne propustite

Domaća Slavija povela je preko Bognara, no ubrzo je rezultat poravnao Munivrana i donio Zelenima novi bod.

Nogometaši Koprivnice i drugo su kolo zaredom završili istim rezultatom. Na jučerašnjem gostovanju u Pleternici Zeleni su protiv domaće Slavije odigrali 1:1 te tako ostali bez pobjede, ali i bez poraza nakon dvije uvodne prvenstvene utakmice.

Kao i u prvome kolu protiv BSK-a, Koprivničanci su prvi vadili loptu iz mreže. U 23. minuti za vodstvo domaćih pogodio je Bognar, no prednost je bila kratkoga vijeka. Samo 13 minuta kasnije za poravnanje rezultata pobrinuo se Munivrana.

Semafor se do kraja susreta nije mijenjao, a podjela bodova sigurno je više zadovoljila goste, uzme li se u obzir prošlosezonsko stanje na tablici i treća pozicija Slavije.

Nakon dvije odigrane utakmice u novoj sezoni Treće HNL Istok, Koprivnica s dva neriješena ishoda trenutno drži osmu poziciju, no dva su susreta na rasporedu još danas, u nedjelju. U trećem kolu Zeleni se vraćaju na Gradski stadion, a u goste im već u srijedu stiže Varaždin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Skupština ŽNS-a

ELITNA LIGA Ovi bi klubovi trebali igrati u novom ekskluzivnom županijskom rangu, dva kluba još u igri!

Od iduće nogometne sezone kreće najavljivana Elitna liga - najveći rang županijskog nogometa. Ukida se i postojeća regionalna 4....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×