18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoreni obnovljeni prostori rodilišta koprivničke bolnice
O

Ne propustite

U koprivničkoj bolnici ‘Dr. Tomislav Bardek’ održana je svečanost simboličnog otvorenja obnovljenih i rekonstruiranih prostora rodilišta. U dijelu gdje su smještene majke nakon poroda i njihova djeca, stvoreni su bolji i humaniji uvjeti, rekla nam je ravnateljica bolnice dr. Gordana Slavetić.

– Svaka soba sada, nakon preuređenja, ima svoj sanitarni čvor, wc i tuš kabinu dok smo do sada jednostavno funkcionirali na takav način da je svih 18 kreveta, koji su bili u tom krilu, i ako je odjel bio pun, bili smo vezani uz tri sanitarna čvora, i to nije bilo zadovoljavajuće, kazala je Slavetić.

Tako je ispunjeno obećanje da će za Novu godinu u koprivničkom rodilištu biti bolji uvjeti, a koje je dao župan Darko Koren početkom ove godine, tijekom novogodišnjeg obilaska rodilja. Županija je za taj zahvat osigurala 300 tisuća kuna, a bolnica još 150 tisuća vlastitog novca. Na ovaj su način otklonjeni razlozi zbog koji su rodilje odlazile na porod u Varaždin ili druge bolnice, rekla je ravnateljica Slavetić te izrazila nadu da će nakon osiguranja boljih uvjeta i koprivničko rodilište bilježiti veći broj poroda.

Tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×