15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Žetva medalja mladih hrvača

Podravkaši osvojili devet medalja u Slatini, dvije u Slovačkoj
P

Ne propustite

Koprivnički hrvači proteklog su vikenda osvojili ukupno četiri zlata, četiri srebra i tri bronce.

Članovi koprivničkog hrvačkog kluba Podravke proteklog su vikenda nastupili na dva turnira za mlađe uzraste. U slovačkoj Trhovi Hradskoj, pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Filipa Vusića, predstavili su se mlađi i stariji dječaci, dok je u Slatini organizirano natjecanje za gotovo sve mlađe uzrasne kategorije, od djevojčica i dječaka početnika, sve do kadeta.

Od ‘slovačkih’ natjecatelja najviše se istaknuo Valent Delimar, osvojivši srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma za dječake rođene 2003. ili 2004. godine. Tek jedno mjesto na postolju niže spustio se u kategoriji do 73 kilograma za dječake rođene 2001. i 2002. Stjepan Šimunić, dok su bez plasmana ostali Viktor Srpak, Karlo Marić, Borna Ljubić, Roko Petrović i Petar Sočev.

Treneri Ivan Lončarić i Renato Begović vodili su mlade Podravkaše na Međunarodnom turniru Grada Slatine, a ukupni rezultat bila su četiri zlata, tri srebra i dvije bronce.

Podravku je na natjecanju predstavljo 11 dječaka i tri djevojčice, a Jelena Mijatović, Dina Vida Horvat i Lana Nogi pobrinule su se da ženski dio predstavništva ne ode kući praznih džepova. Jelena je bila najbolja u kategoriji do 32 kilograma za djevojčice 2007. i 2008. godišta, a odmah iza nje smjestila se Dina, dok je Lana bila zlatna u kategoriji do 44 kilograma za djevojčice rođene 2005. i 2006.

Slovačka ekspedicija okitila se srebrom i broncom // Foto: HK Podravka
Slovačka ekspedicija okitila se srebrom i broncom // Foto: HK Podravka

Najviše muških predstavnika smjestilo se u uzrasnu kategoriju dječaka početnika rođenih 2005. i 2006. godine, a najuspješniji među njima bio je Ivan Čordaš, uzevši zlato u kategoriji do 44 kilograma. Ivan Benko bio je drugi do 30 kilograma, a Josip Benko treći do 54 kilograma. U kategoriji do 54 kilograma nastupio je i Mihael Blažeković, no ostao bez plasmana.

Filip Kuharić i Noel Begović nastupili su u uzrastu mlađih dječaka početnika rođenih 2007. i 2008., a Filip je u kategoriji do 40 kilograma bio drugi, dok je Noel ostao bez plasmana u konkurenciji natjecatelja do 33 kilograma.

Posljednje zlato osvojio je najstariji predstavnik Podravke, Alen Nogić, koji je tri uvjerljive pobjede ostvario u konkurenciji dječaka rođenih 2001. i 2002. godine, a u kategoriji do 66 kilograma. Luka Berešić bio je treći u kategoriji do 59 kilograma za dječake rođene 2003. i 2004. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×