24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kuglačice Podravke na seniorskom prvenstvu
K

Ne propustite

Pet koprivničkih kuglačica, koje su izborile pravo nastupa na pojedinačnom seniorskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Ozlju od 6. do 8. siječnja, na ždrijebanju su saznale protivnice u prvom krugu.

 

Kuglačica Podravke Đurđica Lukač igrat će protiv Ivane Kapitan iz Zaprešića, Ljiljana Bolić, kuglačica Koprivnice igrat će protiv Helene Korbar iz Đakova, Željka Orehovec prolaz u slijedeći krug pokušat će izboriti protiv Nike Cvitković iz Mlake, protivnica Ljliljani Picer bit će Meri Jurković iz Šibenika, dok će Valentina Mesarić snage odmjeriti sa Željkom Žurić iz Šibenika.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×