19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Četvrto kolo županijskog Kupa

Veliki derbi Tehničara i Borca
V

Ne propustite

Šesnaestina finala odigrat će se u srijedu, 21. rujna, a ždrijebu su se priključili prvoligaši te članovi Međužupanijske lige.

Na rasporedu je 14 susreta, a sve utakmice odigrat će se u srijedu, 21. rujna u 16.30 sati. Ždrijeb je spojio dvije ekipe iz Druge ŽNL, a čak četiri utakmice međusobno će odigrati momčadi iz Prve ŽNL.

Najzanimljivija utakmica bit će ona između Tehničara i Borca, dok se od prvoligaša sastaju Kalinovac i Mladost KP, Osvit i Bratstvo, veliki rivali Fugaplast i Prekodravac te Panonija koja igra protiv Drave NP.

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP, 3. KOLO:

21. rujna, 16:30: Kalinovac – Mladost KP, Hrvatski Bojovnik – Tomislav SIŽ, Ferdinandovac – Sloga, Križevci – Kalnik, Osvit – Bratstvo, Fugaplast – Prekodravac,  Podravec  – Mladost Molve, Panonija – Drava NP, Mladost  – Sabarija,  Viktorija  – Tomislav D, Lipa – Omladinac,  Prugovac – Graničar Đ, Graničar – Tehnika, Tehničar – Borac

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×