19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Španjolska kao tema

Koprivničke cvjećarke predstavile se originalnim aranžmanom na Međunarodnoj izložbi cvijeća
K

Ne propustite

Tema je ove godine bila Španjolska, a koprivničke cvjećarke su odlučile izraditi zanimljiv i originalan aranžman koji je privukao svačiju pozornost.

Na tradicionalnoj Međunarodnoj izložbi cvijeća u Starom gradu u Varaždinu i ove su godine svoj cvjetni izložak imale i koprivničke cvjećarke iz Sekcije cvjećara.

Tema je ove godine bila Španjolska, a koprivničke cvjećarke su odlučile izraditi zanimljiv i originalan aranžman koji je privukao svačiju pozornost – grb nogometnog kluba Barcelona.

Međunarodna izložba cvjećara // Foto: koprivnica.hr
Međunarodna izložba cvjećara // Foto: koprivnica.hr

Na izložbi se okupilo mnogo cvjećara iz Hrvatske i inozemstva. Cvjećari iz Splita, Siska, Zagreba, Rijeke, Koprivnice i Varaždina družili su se i razmjenjivali iskustva s inozemnim kolegama iz Italije, Nizozemske, Španjolske i Slovačke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×