13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Je li to moguće

Ukrali ni više ni manje, nego pet jumbo pizza pa pobjegli u kukuruz
U

Ne propustite

Dolaskom na dogovoreno mjesto, dostavljačica je izašla iz automobila i s pizzama u rukama krenula prema tri muške osobe, koji su na glavi imali kapuljače.

Da ljudima zaista svašta pada na pamet, dokaz je jučerašnja i više nego neobična krađa u Peterancu.

Naime, muška osoba je nazvala koprivničku pizzeriju i naručila pet jumbo pizza. Dogovor je bio da će dostavljača čekati na parkiralištu kod zatvorenog ugostiteljskog objekta Valentino u Peterancu.

Dolaskom na dogovoreno mjesto, dostavljačica je oko 20.50 sati izašla iz automobila i s pizzama u rukama krenula prema tri muške osobe, koji su na glavi imali kapuljače.

Kada je došla do njih, nije ni slutila što će se dogoditi te je ostala u šoku. Jedan od njih joj je prišao i iz ruku joj otrgnuo pizze. No ovi lopovi nisu imali automobil, nego su se oslonili na svoje noge i – bježali koliko ih noge nose.

Preostala dvojica su se pridružila ovome s pizzama i zajedno su pobjegli u obližnje polje kukuruza gdje su vjerojatno navalili na pizze. Uplašena dostavljačica je nazvala policiju, no gladnim lopovima više nije bilo traga.

Vrijednost pizza je bila nekoliko stotina kuna, a policija traga za počiniteljima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×