13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Započela rekonstrukcija sanitarnog čvora Doma mladih
Z

Ne propustite

Započela je rekonstrukcija sanitarnog čvora u prizemlju Doma mladih Koprivnica vrijedna 170 tisuća kuna. Postojeći sanitarni prostori će se obnoviti, a osobe s invaliditetom uskoro će moći koristiti zaseban sanitarni prostor. 

Usporedno sa rekonstrukcijom sanitarnog čvora, mijenjaju se i električne instalacije na katu, a uskoro će se mijenjati i vrata i prozori u predvorju. “Budu li se radovi odvijali u okviru planiranih financijskih projekcija, pristupit će se i uređenju predvorja. Zamjenom stolarije omogućila bi se dodatna ušteda energije i zajedno s uređenjem predvorja dobio potpuno novi i ugodniji prostor koji će se u budućnosti koristiti za organizaciju brojnih umjetničkih izložbi, domjenaka i sličnih okupljanja.”, objašnjava Martina Golčić, direktorica Trg d.o.o.. pod čijom je Dom mladih ingerencijom. 

Rekonstrukciju zajednički financiraju Grad Koprivnica i Trg d.o.o.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×