18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva liga rukometašica

Sutra, u subotu, Podravka Vegeta gostuje u Rijeci kod Zameta
S

Ne propustite

Utakmica šestog kola Zamet – Podravka Vegeta igrat će se u subotu 29. listopada u Centru Zamet u Rijeci, Trg riječkih olimpijaca 1.

Nastavljaju se redovna natjecanja u hrvatskim ligama. Podravka Vegeta gostuje u Rijeci. Utakmica 6. kola Zamet – Podravka Vegeta igrat će se u subotu 29. listopada u Centru Zamet u Rijeci, Trg riječkih olimpijaca 1.

Sudit će Davor Lončar i Zoran Lončar iz Varaždina, a nadzornik HRS-a bit će Marijan Mraz (Trnovec Bartolovečki).

Podravka Vegeta i Zamet krajem kolovoza odigrali su utakmicu na Bepovom turniru i Podravka je pobijedila visokim rezultatom od 32:21 (15:9). Zadržavanje prvenstvenog ritma kao priprema za europske kvalifikacijske utakmice podrazumijeva pobjedu i zadržavanje prvog mjesta na tablici 1. HRL.

Inače, određeni su datum i satnica prve utakmice 3. kruga kvalifikacija za ligu EHF-a kupa između Podravke Vegete i njemačkog Bietingheima.

Utakmica će se igrati u nedjelju 13. studenoga 2016. u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici, Željka Selingera 3a, s početkom u 18 sati.

TV prijenosa neće biti.

Izvor: www.rk-podravka.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×