12.6 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinje izgradnja rotora u Miklinovcu, dogovoren rotor u Kloštru Podravskom
P

Ne propustite

U ponedjeljak počinje izgradnja rotora na križanju Ulice Miklinovec i Ulice Miroslava Krleže u Koprivnici, priopćeno je iz Grada.

Riječ je o opasnom križanju, zbog čega su se u Gradu i upustili u projekt za koji su sredstva osigurana u proračunu. Izgradnja će započeti pripremnim radovima tijekom kojih će se promet odvijati nesmetano. Glavni projekt rotora izradio je Coart d.o.o. iz Koprivnice, a radove izvodi Koming.

Iz Županije pak saznajemo kako je jučer na sastanku održanom u Kloštru Podravskom dogovorena izgradnja rotora na raskrižju državne ceste D2 i županijske ceste u središtu Kloštra, također zbog učestalih prometnih nesreća. Izgradnju će financirati Hrvatske ceste i Županijska uprava za ceste u jednakim omjerima, a očekuje se da će koštati do 1,5 milijun kuna. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sveti Mihovil

Gradonačelnik ugostio policijske službenike i čestitao im njihov dan

Povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×