12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničanci učili kako izrađivati projektne proračune
K

Ne propustite

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR Hrvatske) u suradnji s Programom JAKO jučer je u Koprivnici organizirala poludnevnu radionicu pod nazivom ‟Izrada projektnih proračuna”.

Riječ je o šestoj radionici iz edukacijskog ciklusa „Kako do JAKO dobre udruge?” koji je započeo s provedbom u COOR Podravsko sunce početkom veljače. Cijeli edukacijski ciklus sastoji se od 9 poludnevnih radionica kojima se nastoji zaokružiti tematika civilnoga društva i udruga.

Radionici je prisustvovalo 15-tak aktivnih sudionika iz civilnog, ali i poslovnog i javnog sektora. Sudionici su naučili detalje o fazama i načinima izrade projektnih proračuna te kategorijama i strukturi proračuna. Nakon uvodnog izlaganja o izradi projektnih proračuna, polaznici su kroz rad u grupama naučili pisati proračune za tri projekta kojima se rješava određeni problem ili potreba u zajednici.

Program JAKO se provodi pod pokroviteljstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a kao primarni cilj ima davanje podrške stvaranju učinkovitijeg nevladinog, neprofitnog sektora i aktivnog građanstva u Republici Hrvatskoj.

UZOR Hrvatske razvija mrežu odgovornih članova u društvu koji svojim djelovanjem doprinose održivom ekonomskom, okolišnom i društvenom razvoju zajednice. Već sada ova mreža broji 231 odgovornih članova iz različitih dijelova Hrvatske. Svoje ciljeve Udruga ostvaruje pokretanjem građanskih inicijativa, projekata, programa, suradnji i građanskih mišljenja u zajednici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Tri muškarca danas slave dan svog imena, nijedan nema manu!

Filip, Jakov i Mladen današnji su slavljenici. Filip je poštena, inventivna, ljupka, intuitivna i mirna osoba. Jakov je vesela, prilagodljiva, pronicljiva,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×