12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Erasmus + program

FOTO Učiteljice Područne škole Josipa Generalića Hlebine sudjelovale na sastanku u Poljskoj
F

Ne propustite

Cilj sastanka bio je da se timovi iz svake partner škole upoznaju i dogovore detalje oko rada na projektu.

Područna škola Josipa Generaliće Hlebine u sljedeće dvije godine zajedno s partnerskim školama iz Poljske, Turske i Španjolske sudjeluje u Erasmus+ projektu pod nazivom RADWAN – The joy as an ambassador of children, the knowledge as the azimuth of modernity koji je financiran od Europske Unije u okviru Erasmus + programa.

U sklopu projekta učiteljice Ksenija Varović i Ana Tustonjić Dombaj, koordinatorica projekta, boravile su od 24. do 28. listopada u Poljskoj gdje se održao Transnacionalni projektni sastanak u poljskoj partner školi u mjestu Dąbrowa Biskupia.

Cilj tog sastanka bio je da se timovi iz svake partner škole upoznaju i dogovore detalje oko rada na projektu. Kroz implementaciju inovativnih metoda učenja i podučavanja željelo se povećati obrazovne mogućnosti u svima četirima partnerskim školama i obrazovanje učiniti privlačnijim te razviti i poboljšati temeljne kompetencije učenika.

Svaka partner škola imala je dodatne zadatke. Zadatak škole iz Hlebina bio je upoznati ostale timove s Formalnim i neformalnim učenjem engleskoga jezika te su o tome održali prezentaciju.

Svi učenici viših razreda snimali su LipDup video u kojem su sebe i svoju školu predstavili svim ostalima. Taj video uradak su ponijeli sa sobom u Poljsku i prezentirali ostalim partnerima.

Osim radnih sastanaka imali su vremena i za razgledavanje okolice. Tako su posjetili Inowrocław, poznat po rudnicima soli i lječilištu, Torun, gdje su šetali obalom rijeke Visle i ostala manja mjesta u bližoj okolici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×