17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

“Vrapčići” će raditi vuzmene košarice
"

Ne propustite

Treću godinu zaredom Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa dječjim vrtićom „Vrapčić“ iz Drnja organizira izbor najljepše „Vuzmene košarice“. Osnovni cilj projekta je očuvanje kulturne baštine kroz izradu uskršnjih pisanica.

Djeca će u pratnji svojih mentora i odgajatelja prezentirat svoje radove u subotu 31. ožujka na Zrinskom trgu u Koprivnici u sklopu manifestacije „Ribolovci svome gradu“. Povjerenstvo za ocjenjivanje izabrat će najizvornije i najautentičnije košarice, a za najbolje će biti organiziran cjelodnevni izlet u organizaciji županijske turističke zajednice. Osim izložbenog, ova akcija imat će i prodajni karakter, a sva sredstva prikupljena prodajom pisanica biti će doznačena humanitarnoj zakladi „Naš mali kutak raja“ za pomoć u adaptaciji objekta budućeg Edukativno-rekreativnog centra za djecu s teškoćama u razvoju u Komatnici.

Sve košarice koje će biti prijavljene za izbor najljepše biti će izložene u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci od 02. travnja gdje će izložbu u 19,00 sati otvoriti župan Darko Koren, a posjetitelji će ih moći razgledati do 10. travnja 2012. Osim košarica biti će izloženi i eksponati poznatog umjetnika Ivice Vugrinca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

FOTO Rebeka Vidić iz Virja proglašena Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske: “Ovo je velika čast i zadovoljstvo!”

Jučer smo objavili kako je Koprivničanka Iva Hećimović proglašena Best modelom Sjeverozapadne Hrvatske. No, lijepim vijestima tu nije kraj. Još...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×