33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izložba umjetničkih fotografija Ive Lulić “VILE I VILENJACI ARTUSI”
I

Ne propustite

Pozivamo Vas na svečano otvorenje izložbe umjetničkih fotografija Ive Lulić “VILE I VILENJACI ARTUSI” u četvrtak 12.04.2012. u 19.00 sati.

 

”VILE I VILENJACI” IVE LULIĆ izložba je umjetničke fotografija koja je u svojoj osnovi potaknuta pitanjem dječjeg svijeta i svijeta mašte, kreativnog djetinjstva i odrastanja, u kojem ”Artus” označava bolje sutrA. Projekt umjetničkih fotografskih radionica ostvaren je radom (i igrom) sa štićenicima Doma za djecu ”Vladimir Nazor” iz Karlovca koji su se, uključivanjem u projekt družili i ulazili u bajkovite svijetove na granici stvarnog i imaginarnog. Mali glumci u svojoj su igri ostali iskrena djeca čistog srca, postali su vile i vilenjaci nedirnutih livada i dubrava, bajkovitih stvarnih prostora Lijepe naše. U Galeriji Koprivnica bit će predstavljen ciklus od sedamdeset fotografija na platnu snimljenih na više od tridesetak jednodnevnih izleta tijekom 2010. godine na prostoru Karlovca i okolice – Orintološkog rezervata Crna Mlaka, Starog grada Dubovca, Ozlja, Rastoka, uz Kupu, Koranu i Dobru, gdje su djeca na trenutak napustila stvarnost svakodnevice i nastanila prirodna staništa vila i vilenjaka. (Draženka Jalšić Ernečić, 2012.)

GALERIJA KOPRIVNICA
RADNO VRIJEME ZA POSJETITELJE
PONEDJELJAK-PETAK 10.00-18.00 SATI
SUBOTA 10.00-13.00 SATI
NEDJELOM I BLAGDANIMA ZATVORENO

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×