22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
top manifestacija

VIDEO Renesansni festival predstavljen na ŽSEM-u
V

Ne propustite

Prikazani su i obrazloženi procesi u kojima je u početku mala manifestacija izrasla u TOP manifestaciju sa Superbrands oznakom.

Nakon niza održanih predavanja na temu Renesansni festival – ekonomska valorizacija vremena i prostora prema različitim strukovnim profilima publike, direktor TZ Renato Labazan, na poziv domaćina međunarodne Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, još je jednom prenio praktična znanja i menadžerske vještine, ovog puta na studente poduzetništva.

Organizatori kao i pedesetak studenata izuzetno su bili zadovoljni za njih neuobičajenim predavanjem, a prezentacija je pokazala kako je u praksi moguće povijesnu tematiku od originalne ideje i vizije kroz organizacijske, menadžerske i marketinške alate pretvoriti u veliki održivi gospodarski projekt i proizvod te najveću manifestaciju tog tipa u Hrvatskoj. Prikazani su i obrazloženi procesi u kojima je u početku mala manifestacija izrasla u TOP manifestaciju sa Superbrands oznakom. Prezentacija je bila interaktivna s likovima poput kmeta, vlastelinskih dama i ostalih uz degustacije podravskih medenjaka i koprivnjače.

Osim klasičnog marketinga iznimno je važan i ovakav vid promocije na akademskoj razini, a predavanja će se nastaviti i slijedeće godine s početkom u ožujku na Međunarodnom povijesnom kongresu u Solinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×