19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novigradski Crveni križ prikupio preko 13 tisuća kuna za siromašne
N

Ne propustite

U petak je održana  sjednica Skupštine Općinskog društva Crvenog križa Novigrad Podravski. Utvrđeno je kako je u protekle četiri godine prikupljeno više od 13 tisuća kuna za socijalno ugrožene obitelji.

U presjeku aktivnosti kroz posljednje četiri godine treba napomenuti da je u akciji ‘Solidarnost na djelu’ za socijalno ugrožene obitelji prikupljeno 13.344,63 kuna, kupljeno 85 pari obuće i podijeljeno 56 paketa hrane. Također treba napomenuti i da je organizirano 11 akcija prikupljanja dragovoljno darivane krvi na kojima je prikupljeno 859 doza krvi, zajedno sa drugim akcijama na kojima su krv dali stanovnici općine Novigrad Podravski.

Pored izvještaja o radu, izabrano je novo/staro rukovodstvo, na čelu sa Vladimirom Štimcem. Dogovoren je i program rada za naredno razdoblje, a na kraju svečanosti dodijeljene su zahvalnice i značke za jubilarni broj darivane krvi.

Zahvaljujući akcijama darivanja krvi, priznanja za jubilarni broj darivane krvi dobila su 103 darivatelja. Valja istaknuti da općina Novigrad Podravski ima darivatelja sa 125 i više darivanja (Petar Rac) kojem je priznanje uručeno na jednoj od prijašnjih skupština.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×