22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljena knjiga ‘Tajne najljepšeg vrta’ Lidije Komes
P

Ne propustite

U prepunoj dvorani Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u srijedu je predstavljena knjiga novinarke Lidije Komes “Tajne najljepšeg vrta: od prve gredice do obilja cvijeća i plodova“.

Bogato, lijepo ilustrirana i sadržajno vrlo vrijedna knjiga objavljena je u nakladi Meridijana iz Samobora, a o njoj su na predstavljanju govorili urednica Petra Somek, recenzent dr.sc. Siniša Jelovčan, autor crteža Branko Dolenec i sama autorica.

Autorica je posebno naglasila važnost očuvanja i njegovanja tradicionalnih vrtova, specifičnih za ovo podneblje kao i važnost ekološkog uzgoja biljaka. U knjizi je sabrano mnoštvo savjeta o tome kako osmisliti takav vrt i naputaka o tome kako ga obrađivati na neagresivan i ekološki prihvatljiv način i u tom će smislu biti od velike koristi i vrtlarima početnicima kao i iskusnim vrtlarima koji se nađu u nedoumici. Nakladnik je najsretnije u publici razveselio vrijednim i zanimljivim poklonima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×