19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dodijeljene novčane nagrade najuspješnijim učenicima županije
D

Ne propustite

U prostorijama Veleučilišta u Koprivnici dodijeljene su nagrade uspješnim učenicima osnovnih i srednjih škola Koprivničko-križevačke županije. Oni su na državnim natjecanjima u protekloj godini ostvarivali iznimne rezultate, a danas su i financijski nagrađeni. 

‘Smatram da su svi oni koji su najbolji u svojim područjima tijekom svog razvojnog puta predodređeni da sutra budu lideri.’, poručio je župan Darko Koren učenicima. Župan im je, uz pomoć zamjenika Ivana Pala, dodijelio i novčane nagrade.  

Tako su ekipe i pojedinci za osvojena prva mjesta zaslužili nagrade od 2500 kuna, za druga mjesta 2000 kuna, a za treća 1500 kuna. Njihovim je mentorima za naporan rad pripala nagrada od 1000 kuna.  

120612-ucenici-prijem2

‘Vrlo dobro znam da iza rezultata stoji izuzetno puno rada i da je to nemoguće ostvariti samo kroz onaj program koji slušate u školi.’, pohvalio je učenike i mentore i zamjenik Pal.  

Istaknimo da su učenici osvajali prva mjesta iz povijesti, ženske košarke, vjeronauka, atletike, plivanja, astronomije, biologije, krosa te zlatne plakete u kategorijama dječjih i djevojačkih zborova i komornih sastava i tambura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×