21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Završili na sudu

Ispred Valentina u Peterancu letjele šake u glavu i cipelarilo se na podu u grupnoj makljaži
I

Ne propustite

V.Č., D.U. i D.P. sudjelovali su u tučnjavi u kojoj je svatko svakoga napao.

Na Prekršajnom sudu u Koprivnici našao se trojac koji se međusobno pomlatio ispred caffe bara Valentino Đinks u Peterancu 28. studenog oko 1.15. sati.

V.Č., D.U. i D.P. sudjelovali su u tučnjavi u kojoj je svatko svakoga napao. V.Č. je udario D.P. šakom u glavu, D.U je pak navalio na V.Č., srušio ga i nastavio cipelariti i udarati šakama gdje god je stigao dok je ovaj bio na podu, a D.P. je također napao V.Č. dok je ovaj bio na podu i udarao ga rukama i nogama.

Njihova svjedočenja su prilično proturječna. Tako V.Č. tvrdi da ga je D.U. uhvatio sleđa za obje ruke i izgurao van iz kafića, gdje ga je dočekao D.P. i udario šakom u nos, a dok je pao, nastavili su ga mlatiti.

D.U. ima drukčiju verziju priče prema kojoj tvrdi da nije udarao nikoga, ali je vidio kako V.Č. udara D.P. šakom u glavu.

I D.P. ima svoje viđenje situacije, a to je da je došlo do masovne tučnjave između njemu nepoznatih osoba, osim V.Č. kojeg poznaje, a on ga je i udario šakom u glavu ispred kafića.

Kako god bilo, svaki od njih mora platiti zbog narušavanja reda i mira 60 eura, odnosno 459 kuna, u roku od mjesec dana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×