21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesnom studiju Jump dva zlata na Državnom prvenstvu
P

Ne propustite

Koprivnički Plesni studio Jump pošlog je vikenda predstavio četiri koreografije na Državnom prvenstvu u cheerleading-u i cheerdance-u te osvojio dvije zlatne, jednu srebrnu medalju u juniorskoj i seniorskoj kategoriji u show plesu te peto mjesto u navijačkoj stunt kategoriji.

Kao dugogodišnji članovi Hrvatskog cheerleading i cheerdance saveza, plesačice Jumpa vrlo su zadovoljne postignutim rezultatima koji su ih ponovno postavili u sam plesni vrh zahvaljujući atraktivnim koreografijama koje su mjesecima uvježbavali s voditeljicama – Andrejom Herman i Katarinom Pavlek.

Ove pobjedničke, ali i ostale koreografije, Jump će predstaviti na svojoj, četrnaestoj po redu, završnoj priredbi pod nazivom „Plesodrom 2012.“, ove subote (16. lipnja) u Domu mladih s početkom u 19,00 sati. Ulaz je besplatan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

LEGENDA S KOPRIVNIČKIH ULICA

ODLAZAK Preminuo je “dobri duh” Koprivnice: Zbogom Gaja, hvala ti za čokoladice

Zauvijek nas je napustio Ivan Gajski, poznatiji kao Gaja. Ovaj mnogima poznati sugrađanin često je znao biti viđen kako svojim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×