22.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Velik interes za razmjenu udžbenika – u prvom prijepodnevu sedamdesetak zainteresiranih
V

Ne propustite

Dom mladih Koprivnica i ove godine organizira razmjenu udžbenika. S razmjenom se krenulo danas, a već prvo prijepodne 70-ak djece i roditelja posjetilo je Dom mladih.

Razmjena će se odvijati po principu udžbenik za udžbenik; moći ćete razmijeniti onoliko udžbenika koliko ste donijeli. ‘Bitno je znati da se udžbenici u Domu mladih Koprivnica neće kupovati  niti prodavati.’, rekla nam je voditeljica Doma mladih Željka Vulić. Apelirala je i na sve koji mogu i kojima udžbenici više nisu potrebni da ih poklone jer je udžbenika za 7. i 8. razred premalo s obzirom na broj zainteresiranih.

Popis udžbenika online

I ove će se godine odvijati e-razmjena s kojom se započelo prošle godine. Na web stranici Doma mladih, pod kategorijom Razmjena udžbenika, moći ćete stavljati oglase u kojima nudite ili potražujete udžbenike. Pod kategorijom Popis udžbenika moći ćete vidjeti ponudu udžbenika i prije nego odete u Dom mladiih.

Za sve dodatne informacije otvorena je e-mail adresa razmjena.udzbenika@koprivnica.hr ili pak možete nazvati na broj telefona 048/221-477. Razmjena će se održavati cijelo ljeto, do 08. rujna, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9-12 h i od 16-18 h.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrijedni ljudi

FOTO/VIDEO Rekli su nam vi Podravci samo znate saditi pšenicu i kukuruz, posadite maline. Danas ih beremo na najvećoj plantaži u ovome kraju

U Virju, gdje miris svježe zemlje i zrelih plodova ispunjava zrak, nalazi se plantaža malina obitelji Sabolić. Tisuće i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×