23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uspješna suradnja

Prijemom kod župana zaključena dobra vatrogasna godina
P

Ne propustite

Predstavnici Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije u znak zahvale na uspješnoj ovogodišnjoj suradnji posjetili su župana Darka Korena.

Ovom prigodom župan je zahvalio svim vatrogascima na svemu što su učinili i što čine za Županiju, ali je s ponosom istaknuo podršku najvatrogasnije Županije njihovom radu osvrnuvši se pri tom na napredak vatrogastva u svim segmentima te im poželio puno uspjeha u nadolazećoj godini.

Predstavnici Zajednice izvijestili su župana o provedenim aktivnostima u 2016. godini kao i o planovima i projektima za 2017. godinu te pri tom zahvalili županu i svim suradnicima na dobivenoj podršci u radu.

Na jučerašnjem prijemu predstavnici vatrogasaca istaknuli su kako Koprivničko-križevačka županija izdvaja najviše sredstava za nabavu vatrogasne opreme i vatrogasnih vozila što značajno unapređuje rad vatrogasnih društava.

Posjetu su prisustvovali predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović, županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Marijan Kicivoj.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Loše prošao

Usamljeni 80-godišnjak javio se mladoj ženi na oglas za vezu, “izmuzli” su iz njega skoro 9000 eura

Jedan usamljeni 80-godišnjak postao je žrtvom prijevare nakon što se javio na oglas iza kojeg je stajao trojac s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×