18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Opasne temperature

FOTO Eksplodirala peć za centralno grijanje zbog smrzavanja vode u cijevima
F

Ne propustite

U trenutku eksplozije muškarac je ulazio u prostoriju pa ga je silina udara odbacila.

Zbog niskih temperatura uvijek postoji opasnost smrzavanja vode u cijevima, a to je izazvalo i eksploziju jučer u Virju.

Oko 13.35 u Ulici Ferde Rusana u Virju u kuhinji obiteljske kuće došlo je do eksplozije peći na kruta za centralno grijanje.

U sustavu za centralno grijanje bila je smrznuta voda koja je onemogućila normalnu cirkulaciju i zagrijavanje vode. Zbog toga je u komorama peći došlo do stvaranja pare i povećanja pritiska, što je dovelo do eksplozije.

Srećom, nije bilo ozlijeđenih, šteta je samo materijalna. U trenutku eksplozije muškarac je ulazio u prostoriju pa ga je silina udara odbacila, no prošao je bez posljedica. Oštećeni su zidovi i prozori kuće te inventar kuhinje, a šteta se procjenjuje na 75 tisuća kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×