- Oglas -
Veliki snjegović
Deda Ivan gradi snjegovića // Foto: Ivan Brkić

Kada smo ga posjetili par sati nakon početka rada, snjegović je već bio tamo u svom punom sjaju. No, uz njega je bila i snjegovićka.

Super deda, kako smo ga lani nazvali, ni s 84 godine nije odustao, od sad već tradicije te u svom dvorištu izgradio dva snjegovića od tri metra, teških po tonu svaki.

– Teško je i naporno, snijeg je mokar no ipak u tome uživam i izgradit ću ga sigurno – rekao nam je Ivan Vitez u svom dvorištu u Ulici Mije Šimeka u Koprivnici, gdje smo ga već u jutarnjim satima zatekli u gradnji snjegovića.

Kada smo ga posjetili par sati nakon toga, snjegović je već bio tamo u svom punom sjaju. No, uz njega je bila i snjegovićka.

- Oglas -

– Nazvao sam ga Ivina, a napravio sam mu i ženu Milicu da mu nije dosadno i da mu ima tko dosađivati – rekao nam je on.

Megasnjegovići će u njegovom dvorištu zasigurno uveseljavati prolaznike i plijeniti pažnju.

– Nije mi važno jesam li najbolji, bitno mi je da prkosim mladima. Moj djed Antun, ili kako u Zagorju kažu Tonček, uvijek mi je govorio da ne moraš uvijek biti najbolji i najveći u pravljenju snjegovića, ali je poželjno biti među prvima – rekao nam je lani ovaj simpatični djedica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime