23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sjednica Gradskog vijeća // Laburisti dobili svog prvog vijećnika
S

Ne propustite

Hrvatski laburisti dobili su svog prvog vijećnika u Koprivnici. Pristupnicu Stranci rada potpisao je Dragutin Jeđud. Riječ je o ne tako davno istaknutijem članu koprivničkog SDP-a, bivšem predsjedniku vladajućeg kluba vijećnika koji je zbog izbora muzejskog ravnatelja napustio stranku krajem prošle godine te nastavio predstavljati građane u svojstvu nezavisnog vijećnika. Osjećaj za pravednost, socijalnu osjetljivost i humanost koju nosi u sebi prepoznao je i u programu laburističke stranke, rekao je Jeđud u ekskluzivnom razgovoru za Radio Dravu te primjetio da je na državnom nivou vladajući SDP zajedno s HNS-om i liberalima otišao prema centru.

– Hrvatski laburisti, stranka rada su stranka ljevice dakle to je ono gdje se ja oduvijek pronalazim, i tamo gdje se mogu naći i gdje mogu najviše dati. Bit ću vrlo korektan, tamo gdje ću biti kritičan kad je i državna vlast u pitanju ali prvenstveno lokalni nivo, lokalna politika dakle gdje ću doista nastojati korigirati vođenje gradske politike i gdje ću biti korektan korektiv – rekao je Jeđud.

Iz vijećničkih kuloara doznajemo da ima još vijećnika koji špekuliraju o isplativosti promjene klupe na prvom katu vijećnice na Zrinskom trgu.

A iz SDP-a šalju poruke da ih ne brine previše prva vijećnika ruka direktnog političkog protivnika. U toj stranci vjeruju u daljnju potporu građana Koprivnice.

– Ja vjerujem da danas ima jako puno nezadovoljnih ljudi, da na žalost ova kriza koja je zahvatila cijeli svijet zahvatila je Hrvatsku pa isto tako i Koprivnicu, ali mislim da nastojimo na najbolji način i najpošteniji način ipak učiniti ono što je u ovoj situaciji – i financijskoj i ekonomskoj, najviše moguće i da vjerojatno se slika neće promijeniti – rekla je za Radio Dravu predsjednica vladajućeg kluba vijećnika Anica Desnica.

U SDP-ovom vijećničkom klubu vjeruju stoga da im se broj vijećnika više neće smanjivati u korist laburista, pa čak ni nakon skorašnjih lokalnih izbora.

izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×