25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jučer dva požara// Izgorjeli poljoprivredni priključci, krovište i kukuruz
J

Ne propustite

U Zaistovcu se u ponedjeljak oko 20 sati zapalio gospodarski objekt, u kojem se nalazilo sijeno i poljoprivredni priključci. Požar je uzrokovao tehnički kvar samoutovarne prikolice i iskrenje tijekom rada te se zapalila suha kukuruzovina u prikolici. Šteta je velika, a izgorjelo je krovište objekta, sijeno i berač za kukuruz.  

Požar su lokalizirali vatrogasci JVP Križevci i lokalnih DVD-a, a na sreću ozlijeđenih nije bilo. Materijalna šteta cijeni se na čak 100 000 kuna.

Također jučer, oko 17.10 sati, u Cirkveni, 68–godišnjak je palio kukuruzište. Zbog nepoduzimanja propisanih mjera vatra se proširila na susjedno polje, gdje je izgorjelo oko 200 kvadratnih metara kukuruza. Vlasnik je oštećen za oko tisuću kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×