24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Feng shui

Ovih sedam stvari se smatraju nesretnima ako ih držite u kući
O

Ne propustite

Ovih sedam predmeta posebno se smatra lošima za držati u domu jer navodno donose nesreću prema starim narodnim praznovjerjima:

Slomljeni sat – prema feng shuiju, slomljene stvari općenito treba izbaciti iz kuće, a posebno slomljene satove. Oni navodno ukazuju na nesretne događaje u budućnosti.

Crna vrata – prema kineskom vjerovanju zazivaju lošu sreću u vaš dom, ali ne i ako su okrenuta prema sjeveru.

Stari kalendar – ako niste okrenuli stranicu na trenutni mjesec ili vam je oznaka za datum ostala na krivom mjestu, nije dobro, staro je praznovjerje. Kalendar je simbol prolazećeg vremena, a ako ga koristite na krivi način to navodno može utjecati i na vaš život.

Slomljeno suđe – posuđe prema kineskom vjerovanju simbolizira bogatstvo i obitelj. Ako jedete na napuknutim tanjurima podsvjesno prizivate probleme u svoj život. Zato, savjetuju stručnjaci za feng shui – čim nešto napukne, odmah bacite.

Kaktusi i biljke s trnjem (osim ruža) – unose negativnu energiju u dom.

Mrtve biljke – jednako kao i umjetno bilje smatra se da donosi lošu sreću, pa prema feng shuiju i to treba izbaciti iz kuće čim prije.

Bršljan – staro je vjerovanje da bršljan koji puže uz kuću donosi nesreću.

Izvor: 24 sata

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×