18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kk koprivnica

Polovičan uspjeh mlađih kategorija košarkaša Koprivnice
P

Ne propustite

Kadeti Koprivnice poraženi su od Bjelovara. Utakmica koja je odlučivala o prvaku kadetske lige otišla je na stranu Bjelovara.

Prošlog vikenda aktivni su bili najmlađi košarkaši, mlađi kadeti i kadeti KK Koprivnica.

M-14 liga, 14.kolo:

KK Mladost – KK Koprivnica 15:75

Bila je to uspavanka za nedjeljni ručak. Deveta pobjeda mlađih kadeta Koprivnice ostvarena je u Đurđevcu protiv fizički slabije momčadi Mladosti. Pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, ali igra nije bila na nivou ekipe koja želi ići na regionalno natjecanje. Kod domaćina bolji Zovko, Hrženjak i Marić, a kod Koprivnice Stajku ,Tetec i Pobi.
M-16 liga, 12.kolo:
KK Koprivnica – KK Bjelovar 66:75
Kadeti Koprivnice poraženi su od Bjelovara. Utakmica koja je odlučivala o prvaku kadetske lige otišla je na stranu Bjelovara. Borbena i muška utakmica sa puno grešaka u dodavanjima, lošom realizacijom napada i puna osobnih pogrešaka. Koprivnica je dobro otvorila utakmicu i povela 1. četvrtinu. Do kraja poluvremena Koprivnica je održavala prednost koja je na kraju iznosila samo 2 poena. Nažalost, u 3.četvrtini košarkaši Koprivnice upadaju u crnu rupu i Bjelovar u kratkom vremenu radi 11:0. Igrić igra sa 4 osobne iz 1.poluvremena, a igrači Bjelovara čvrstom obranom primaju samo 10 poena u cijeloj četvrtini u kojoj su uštopali najboljeg strijelca Koprivnice Balaška koji cijelu četvrtinu nije zabio ni jedan poen. Početkom 4. četvrtine Koprivnica se budi, dolazi na 56:55 i ima tri napada za vodstvo koja ne uspijeva realizirati. Pet minuta prije kraja utakmice još jedna crna rupa i Bjelovar radi razliku 11:2, što je na kraju i odlučilo utakmicu. Čestitke igračima Bjelovara na osvojenom kadetskom naslovu. Kod Bjelovara prednjačili su Porobić i Serdarušić, a kod Koprivnice dobar Kuzmić.

Osim kadeta i mlađih kadeta aktivni su bili i najmlađi. Najmlađi košarkaši Koprivnice započeli su svoje natjecanje na 1. turniru MINI-BASKET lige. Na 1. turniru MBL-a odigranom u Đurđevcu odigrali su dvije utakmice sa polovičnim uspjehom. U prvoj utakmici pobijedili su vršnjake Podravca iz Virja sa 19:14, a u drugoj utakmici su poraženi od domaćina Mladosti sa 28:11. Na turniru je odigrana i utakmica između Mladosti i Podravca koju su domaćini dobili sa 34:14.

 

Za momčad Koprivnice u dvije utakmice na turniru su nastupili: HORVAT, BENOTIĆ, ĐUKIN, GREGUR 17 poena, ŠARIĆ 9  poena, PREPELIĆ, MAJERUS, POZNIĆ, LAZAR i BUKVIĆ 4 poena.

 

Za dva tjedna Koprivnica će biti domaćin 2. turnira MBL-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×