21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jedna mlada, jedna malo starija

Policija uhitila dvije provalnice koje nježniji spol nije spriječio u krađi
P

Nakon što se kafić zatvorio, u noći 17./18. siječnja u Koprivnici u Ulici Čarda, provalile su unutra i otuđile više stotina kuna.

Ne propustite

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije provalnice stare 45 i 19 godina.

One su sa šireg koprivničkog područja, a sumnjiče se zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe.

Nije ih spriječilo to što su nježnijeg spola te su provalile u ugostiteljski objekt. Nakon što se kafić zatvorio, u noći 17./18. siječnja u Koprivnici u Ulici Čarda, provalile su unutra i otuđile više stotina kuna.

No ipak provalu nisu izvele bez ostavljenih dokaza pa ih je policija ubrzo pronašla.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nacionalni dan hitne medicinske službe

FOTO/VIDEO Hitna služba pokazala spremnost i brzinu u kriznim situacijama, Kučko Gudelj: Ovo je jedna od najzahtjevnijih i najstresnijih grana medicine

Danas je Nacionalni dan hitne medicinske službe! I ovu godinu, na Zrinskom trgu u Koprivnici, Strossmayerovom trgu u Križevcima i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×